At Yarışı Haber Sitesi | At Yarışları Video | Galoplar | Ganyan Bilgileri

at yarışı facebook at yarışı twitter at yarışı vimeo rss at yarışı Reklamlarınız için : info@liderform.com.tr

S.İ.A.Y.S. Derneğinin BASIN BÜLTENİ Duyurusu

07 Ocak 2017 / 14:15   |   337 Okundu   YAZDIR

S.İ.A.Y.S. Derneğinin BASIN BÜLTENİ Duyurusu
At Yarışları Lisans hakkının bu yılın sonundan itibaren 49 yıllığına varlık Fonuna devredildiğini 680 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameden öğrenmiş bulunmaktayız.

At yarışlarının özelleştirilmesi ile ilgili atılmış ilk somut adım olarak gördüğümüz bu kararın, sektörümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

SİAYSD Yönetimi olarak bu sürecin çok iyi takip edilmesi gerektiğinin farkındayız. Sadece üyelerimiz olan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri için değil, sektörün tüm paydaşları için son derece hayati bir önem taşıyan bu gelişmeyi, panik ve endişeli bir ruh hali içerisinde uzaktan izlemek yerine, süreci kazanılmış mevcut haklarımızın korunması ve hatta daha da geliştirilmesi için bir fırsat olarak görüp ona göre hareket etmek zorunluluğumuz var.

Bu konuda başta TJK ve TYAYSD olmak üzere sektörün diğer güçlü STK’ları ile bir araya gelmeye, görüş alışverişinde bulunmaya ve birlikte stratejiler üretmeye hazırız.

İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulunun, gelecek dönemde üyelerinin ve diğer tüm atçı ve yetiştiricilerin hak ve hukuklarını korumak adına elinden gelen gayreti göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği adına
Başkan